keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Appelsiinikiisseli

2 -3 appelsiiiniä
1l appelsiinituoremehua
4-5 rkl perunajauhoa
sokeria maun mukaan.
Kuori appelsiiniit ja leikkaa 1-2 appelsiinia pieniksi paloiksi. Voit poistaa lihan ympärillä olevat kalvot halutessasi veitsellä. Leikkaa 1 appelsiini ohuen ohuiksi pyöreiksi renkaiksi.
Kaada mehu kattilaan ja lisää kylmän mehun joukkoo perunajauhot.Kuumenna appelsiini mehu kokoajan sekoittaen kunnes seos sakenee. Sekoita pieniksi paloiksi leikatut appelsiinipalat kiisselin joukkoon ja tarkista maku. Lisää sokeria jos on liian kirpeätä. Kun seos on jäähtynyt lisää ohuet appelsiinikiekot koristeeksi kiisselin päälle. Tarjoa kermavaahdon kera. Voit myös rakentaa suoraan tarjoilumaljoihin annokset ja jokaiseen maljaan keskelle yksi appelsiinikiekko ja ennen tarjoilua annos kermavaahtoa...

Ei kommentteja: