sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Valkosipulileipä

Tämä resepti kehitettiin kun mietittiin mitä lisukkeiksi mun 30vee synttäreiden grilliherkkujen kanssa (olivat vuonna 2005 elokuussa). Olin koulussa joskus tätä tehtnyt köksän tunnilla uunissa, joten mietin että miksipä ei onnistuisi grillissäkin. Joku muukin on saattanut saman idean keksiä, onhan tää sen verra yksinkertainen ja helppo!

1 ranskanleipä
n 100g voita
4-5 valkosipulin kynttä
folio

Sekoita huoeneen lämpöiseen voihin valkosipuolin kynnet puristettuna. Tee ranskanleipään viiltoja tai viipaloi se niin että jätät ihan pohjan kiinni leipään (ei valu se voi ulos pohjan viilloista). Laita voita jokaiseen väliin ja kääri leipä folioon ja grillaa niin että leipä saa vähän väriä + voi sulaa. Tän voi tehdä myös uunissa. Takuulla on hyvää

Ei kommentteja: