sunnuntai 20. syyskuuta 2009
Suklaiset kauralastut
Kauralastutaikina
200g voita
3dl sokeria
6dl kaurahiutaleita
2rkl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2 kananmunaa
1 levy suklaata (fazerin sininen,maraboun maitosuklaa jne)
Sulata rasva ja lisää sokeri
Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne rasvasokeriseokseen.
Lisää kananmunat ja sekoita taikina tasaiseksi
Laita uunipellille leivinpaperin päälle pieniä nokareita taikinaa (leviää paistuessaan ja tarvitsee tilaa) ja paista +175C kolmella pellillä kerrallaan jos omistat kiertoilma uunin tai yksi pelti kerrallan +200C kunnes lastut ovat väriltään vaaleanruskeita.
Anna jäähtyä paistamisen jälkeen.
Sulata suklaa vesijauheessa ja kastele jokaisesta lastusta puolet suklaassa. Veitsellä saa kätevästi liian suklaa pyyhkäistyä lastun alta. Anna jähmettyä vaikka kylmässä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti