Broilerin file pihvejä 1 pkt
marinadi
2kl siirappia
3 kynttä valkosipulia viipaloituna
suolaa
balsamiviini etikkaa tai mallasviini etikkaa n 1rkl
tabascoa
liraus öljyä
(sitruunamehua)
Sekoita marinadi ainekset kulhossa (voit tässä vaiheessa maistaa )
Lisää broileri kulhoon ja sekoita kunnolla jotta leviää lihoihin. Anna maustua jääkaapissa tunnin tai pari.(huom ohuet palat maustuu nopeemmin paksut vaatii pidemmän ajan..
Tää kastike on vielä vähän kokeiluasteella mullakin mutta olkoon nyt ohje tässä tallessa , muuttelen sitä sitten kun löydän parannuksia...
Kastike
3dl vettä
1dl tomaattipyrettä/paseerattua tomaattia(voi laittaa vähän enemmän jos käyttää tätä)
n 1rkl balsamiviinietikkaa
n 1rkl siirappia
3-4 kynttä valkosipulia
ripaus suolaa
myllystä pari kierrosta mustapippuria
ripaus cayennepippuria
2rkl sweet chili sausea
½rkl soijakastiketta
½-1rkl fondia
(loraus punaviiniä)
Laita vesi ja tomaatti pyre kattilaan. Lisää mausteaineet ja anna kastikkeen hiljalleen kiehua kevyesti kasaan, n 10 min.
Paista broilerit ja keitä nuudelit
Paloittele kypsä broileri pitkittäin viipaleiksi ja kasaa annokset nuudeli keon päälle. Päälimmäiseksi tomaatti kastiketta ja creme fraishea.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Sulla on kans kivoja ohjeita, tuo kannan marinadi on varsin mainion oloinen, tosi hyvää varmasti!
Hei!
Mainio resepti :)
kiitos ja kumarrus.
Lähetä kommentti