sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Paprikamuhennos

Parempaa nimeä tälle monipuoliselle ruokaohjeelle jota voi muunnellakin miten päin vain, en keksiknyt. Tämä on kanssa opittu jo aikaa sitten ja matkalla muokkaantunut.
Tässä nyt muillekin riisin ja paprikan ystäville hyvä kasvisvaihtoehto. Tästä ruoasta olen muokannut myös sellaisen ruukkuruoan joka haudutetaan vielä uunissa.

Keltainen paprika
punainen paprika
1 pieni sipuli
(purjoa)
Suolaa
balsamicoa tai tavis etikkaa
Jos käytät tätä kastikkeena niin 2dl ruoka kermaa
Lisänä keitettyä riisiä.

Suikaloi Pprikat ja sipuli(t)
Kuullota öljyssä pannulla niin että ne pehmenvät. Mausta balsamicolla tai etikalla (tai vaikka sitruunan mehulla) ja lisää joukkoon kerma. Anna hautua hetken aikaa. Kaada laakealle tarjoiluvadille riisin päälle tai tarjoile eri astioista!

Ei kommentteja: